Asus ZenFone Selfie ZD551KL - AVAcom - Katalog prodavnica - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim malim oglasima iz Crne Gore
Kategorija Komunikacije
Informacije o proizvodu
Naslov

Asus ZenFone Selfie ZD551KL - AVAcom

Grupa Mobilni telefoni
Vrsta Mobilni Telefon
Brend Asus
Stanje Nova roba
Cijena (€) 399.00
Ažurirano 05-11-2015
Opis proizvoda Asus Zenfone Selfie je savršen telefon za korisnike koji žele ultimativnu brzinu, odličan izgled i prihvatljivu cijenu. Sa prednjom i zadnjom kamerom od 13 MPx pruža korisnicima mogućnost da naprave fotografije visoke rezolucije, i snime najljepše trenutke u FullHD. Kombinacija 3 GB RAM memorije i OSMOJEZGRENOG procesora najnovije generacije, pruža brzinu koja će Vas zateći! Fini dizajn, UltraSlim dizajn, i lagana struktura će Vam omogućiti da radite bez problema sa jednom rukom. Prednost dva slota za MicroSim, koja oba podržavaju 4G LTE ultra brzi internet govori sama po sebi. Savršen telefon, savršene cijene, za svakoga!


Napomena Prikazana je cijena sa pdv-om. Cijene se ažuriraju svakodnevno. Prije kupovine kontaktirajte nas radi tačnog informisanja vezano za cijenu proizvoda. AVAcom je ovlašćeni TELEKOM partner za prodaju uređaja na rate putem telefonskog računa na 12 i 24 mjeseca. AVAcom nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o prodaji/prodavnici
Naziv prodavnice AVACOM DOO
Šifra artikla ----
Prodaja ONLINE, Budva, Tivat
Telefon
Preporučeni vid komunikacije
za informacije o proizvodima
069347997 i 066151515
E-mail prodaja@avacom.me
Izvorna stranica http://www.avacom.me/Mobilni-telefon/Asus-ZenFone-Selfie-ZD551KL.html
Informacije o dostavi/isporuci
Dostava Da
Dostava u Crna Gora
Dostava iz (država) Crna Gora
Cijena/uslovi dostave Dostava (putem MaksExpress kurirske sluzbe) svih naših proizvoda na teritoriji Republike Crne Gore!!!